CS:GO Overwatch Ban Kaldırma

CS:GO Overwatch Ban

CS:GO'nun meşhur özelliklerinden bir tanesi olan overwatch hakkında bugün sizlere bazı bilgiler vereceğiz. Overwatch bildiğiniz üzere bir Steam banı denilebilir. Daha doğrusu birileri sizi izler. Daha sonrasında karar verilip ban alıp almayacağınız belli olur. Overwatch banı alındıktan sonrada ceza alırsınız. Ceza kalıcıdır fakat bu ban kalkar mı?



CS:GO Overwatch Banı Kaldırma

Yukarıda bahsedildiği gibi CS:GO'da overwatch banı kaldırılabilir mi yoksa kaldırılamaz mı? Çok fazla soruluyor. Kimi bazen bazı ünlü oyuncularında hesapları ban yiyebiliyor. Onlarınki sorunsuz bir şekilde açılıyorken benim veya sizin hesabınızın banı kaldırabilir mi?

CS:GO' bu olayı kendisi açıkladı ve şunu dedi; ''Overwatch banları kalıcıdır. Hiç bir şekilde kaldırılamaz veya Steam yöneticileri tarafından müdahele edilemez.'' Yani overwatch kararlı bir ceza yediyseniz bu ban hiç bir şekilde kaldırılamıyor. Eğer yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız CS:gO'a ulaşabilirsiniz fakat bu da hiç bir şey değiştirmeyecektir çünkü maillere hiç bir şekilde geri dönüş yapmıyorlar.

1 yorum:

yorum
Unknown
admin
25 Ağustos 2018 06:56 ×

Merhaba. Overwatchdan ban yedim ama 1 aylık yediyimi diyiyor. Sadece rahatsız etdiyiniz için ban yemişsiniz diyiyor bende öyle şakacıl ve ya trol birisi değilim. Bunu nasıl aça bilirim bilmiyorum ama beklemek zorundayım galiba.

Unknown
Cevapla
avatar
Daha fazla CS:GO hilesi ve bilgisi için konulara yorum yaparak bize destek çıkın.