CS:GO Bedava Skin 2016

CS:GO Bedava Skin Alma

CS:GO serüveni kaldığı gibi devam ediyor. Dünya üzerinde bir çok kişi tarafından oynanan bu oyunun güzel bir yönü bulunmakta. Ve bu yönü sizi diğer oyunculardan ayırt etmekte. Evet, diğer oyunculardan ayırt edilmek istiyorsanız ve farkındalık yaratmak istiyorsanız CS:GO skinleri satın alabilirsiniz veya ücretsiz skinlere bakabilirsiniz. Peki ücretsiz skin nereden bulunur?

CS:GO Bedava Skin Siteleri

Öncelikle nasıl satın alacağını yazalım. CS:GO'da skin almak istiyorsanız kasaları açabilirsiniz. Kasalar aracılığıyla size skinli silahlar, bıçaklar çıkacaktır.



CS:GO Ücretsiz Skin

Şimdi ise ücretsiz skinleri nereden bulabileceğinizi yazalım. Youtube üzerinde bir çok CS:GO oyuncusu bulunuyor. Bunların hepsi günlük olarak düzenli bir şekilde video çekiyor ve ayda 1 2 defa skin çekilişi yapıyor. Türk youtuber'ları takip edebilirsiniz.

Bunun haricinde turnuva günlerini kaçırmamanız gerekiyor. Turnuva günleri büyük oyun sunucuları tarafından ve turnuva düzenleyicileri tarafından skin yarışması ve çekilişi oluyor. Bu çekilişlere katılarak sizlerde güzel ve pahalı skinlere sahip olabilirsiniz.

Bazı sitelerde yer alan; ''Biz ücretsiz skin veriyoruz.'' Gibi laflara kanmayın. Bunların hepsi hırsızlık yapıyor ve sizlerin itemlerini, eşyalarını, hesaplarını çalıyor. Dikkatli olup sadece dediklerimizi yaptığınız zaman daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca bizlerde ilerleyen günlerde güzel bir pahalı skin çekilişi yapabiliriz.
Daha fazla CS:GO hilesi ve bilgisi için konulara yorum yaparak bize destek çıkın.