CS:GO 30 Günlük Pazar Banı

CS:GO 30 Günlük Pazar Banı

CS:GO'da herkesi sinir eden ve bir türlü aşılamayan sorunlardan bir tanesi de; ''30 günlük pazar banı veya trade banı denilen ban.'' Aslında CS:GO'dan kaynaklanmıyor. Sadece Steam'ın güvenlik amaçlı bizlere getirmiş olduğu bir uygulama. Peki bu 30 günlük trade banı veya diğer adıyla pazar banı nasıl kalkar?



CS:GO 30 Günlük Pazar Banını Kaldırma

Diyelim ki 10 TL'lik bir alışveriş yaptık. Bu alışverişi yaptık diye bu 30 günlük ban kalkar mı? Hayır. İsterseniz 10 TL değil 10000 TL'lik alışveriş yapsanız bile 30 gün boyunca beklemeniz gerekmektedir. 30. günün ardından Steam size alışveriş yapmanızı yani diğer kullanıcılar ile takas yapmanızı sağlayacaktır. Veya Steam üzerinden ürünlerinizi satabileceksiniz.

Bu 30 günlük ban genellikle yeni açılmış olan hesaplarda vardır. Mobil onayda verseniz, gmail'i veya mail'i onaylasanızda hiç bir şekilde işe yaramayacaktır. Yapmanız gereken şey 30 gün boyunca beklemek. Fakat bu 30 gün süreç içerisinde istediğiniz gibi Steam'a ban olmadan para yükleyebilirsiniz. İstediğinizi satın alabilirsiniz yalnız geri satma veya başka bir itemi satma mevzusu olmaz. Olamaz.
En Yeni
Önceki
Sonraki Konu »

2 yorum

yorum
CS GO
admin
30 Ağustos 2017 16:49 ×

teşekkürler.
www.csgopromocode.com

Cevapla
avatar
Unknown
admin
24 Kasım 2017 03:59 ×

Ben telefondan giriyorum steame anca csgo aldim bilgisayardan giricem 30+7 gün banamı yicem yani +7 gün

Cevapla
avatar
Daha fazla CS:GO hilesi ve bilgisi için konulara yorum yaparak bize destek çıkın.