CS:GO Bedava Skin Veren Siteler

CS:GO Bedava Skin

CS:GO'nun en çok merak edilen ve her zaman araştırılan şeylerinden bir tanesi de; ''Bedava skin veren siteler''. Her site aylık olarak bazı değişiklikler yapıyor ve kullanıcılarına ücretsiz olarak skin dağıtıyor. Eğer sizlerde bu siteleri merak ediyorsanız aşağıdan bulabilirsiniz.



CS:GO Ücretsiz Skin

Öncelikle hellcase.com sitesini herkesin biliyor olması lazım. Hellcase, CS:GO sektörünün en önemli sitelerinden bir tanesi. Bu site yeni müşterileri için ücretsiz olarak hediye dağıtıyor. Eğer sizlerde ücretsiz olarak skin almak istiyorsanız www.hellcase.com adresini kullanabilirsiniz. Kayıt olup hemen ücretsiz skininizi alabilirsiniz. Hiç bir deposit vs. istemiyor.

CS:GO.dog sitesi de hellcase gibi bizlere ücretsiz olarak skin dağıtıyor. CS:GODog'a girdikten sonra kupon kodu yerine Yilan yazmanız yeterli olacaktır. Daha sonra size hemen ücretsiz bakiyenizi verecektir.

CS:GO skins sitesi de aynı şekilde bizlere ücretsiz olarak hediye veriyor. Bu site diğer sitelere göre farklı bir alt yapıyla çalştığı için bu sitenin verdiği şey bıçak bile olabilir. Çark sistemini döndürüp kendinize ücretsiz olarak bıçak alabilirsiniz. Çarkı günde 2 kere döndürebiliyorsunuz.


Daha fazla CS:GO hilesi ve bilgisi için konulara yorum yaparak bize destek çıkın.