CS:GO Ses Kasma Ayarları

CS:GO Ses Kasma Ayarı

CS:GO proları kendini belli ediyor! Bu yazımızda sizlere CS:gO'da nasıl ses kasılır? Bunun hakkında detaylı bir şekilde bilgi vermeye çalışacağız. Hatta bir CFG'si varsa bunu sizlerle paylaşacağız. Gelin haydi birlikte bu konuyu derinlemesine bir inceleyelim.



CS:GO Ses Kasma Taktikleri

CS:GO'nun en bilinen özelliklerinden bir tanesi de ses kasma. Ses kasarak muhteşem killer alabilirsiniz ve düşmanınızı tam kafadan vurabilirsiniz. Fakat bu ses kasmanın ayrı bir ayara bağlı olup olmadığını bugün inceleyeceğiz.

Mikrofon veya kullandığınız kulaklık nedir? Eğer sağlam ve güzel bir kulaklığa sahipseniz muhteşem bir şekilde ses kasabilrsiniz. Aslında herşeyde kulaklıkta bitiyor. CS:GO'nun en popüler kulaklığı ise SteelSeries'in kulaklıklarıdır. Hem bir güzel info verirsiniz hemde muhteşem bir ses kasma olayı yaşarsınız.

Oyunu dikkatli bir şekilde oynamayı denediniz mi? Eğer dikkatli bir şekilde oyunu oynarsanız muhteşem bir şekilde yine ses kasabilirsiniz. Sadece oyuna odaklanın fakat ekrana da yapışmayın! :)

Ses kartınızın driverlarını sürekli olarak güncel bir şekilde tutun. Çünkü her güncellemede bu driverlar daha iyi hale geliyor. Oyun özelliklerinden tüm sesleri de yüksek seviyeye getiirmeyi unutmayın.Oyunda bulunan kişiler sürekli konuşuyorsa iletişimi kesin ve engelleyin.

Oyunculara özel kulaklıkları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Veya hemen satın alabilirsiniz.
Daha fazla CS:GO hilesi ve bilgisi için konulara yorum yaparak bize destek çıkın.