CS:GO Ping Sorunu Çözümü

CS:GO Ping Düşürme

Son zamanların en çok konuşulan konularından bir tanesine geldik. CS:GO'da nasıl ping düşürebileceğimizi veya ping sorununu nasıl halledebileceğimizi sizlerle paylaşmak istedik. Konuyu daha fazla uzatarak sizlerin canını sıkmayalım. İşte sizlere ping sorunu konumuz..



Yukarıda dediğimiz gibi son zamanlarda CS:GO'da ping sorunu çok fazla olmaya başladı. Neredeyse herkes yaşıyor ve bir çok kişi rekabetçi gibi maçlara girip bu ping yüzünden oyundan atılıyor ve bir süreliğine sistem tarafından cezalandırılıyor. Bu durumda fazlasıyla can sıkan bir durum.

CS:GO Ping Nasıl Düşürülür?

Bu duruma bir son vermek amacıyla bu konu içerisinde sizlere bir kaç bilgi verip pinginizi düşürmeye çalışacağız. Öncelikle Wİ-Fİ ile kesinlikle internete girmiyorsunuz. Kablolu bağlantı ile giriyorsunuz. Kablolu bağlantıda genellikle ping sorunları halledilmiş olur.

Arka planda açık olan ve interneti harcayan tüm programları kapatıyorsunuz. uTorrent gibi programlarfazlasıyla interneti meşgul etmekte. Google Chrome gibi uygulamaların hepsini kapatacaksınız. Müzik dinlemek için müzikleri bilgisayarınıza indirin. oyundayken kesinlikle Youtube'a falan girip müzik dinlemeyin.

Eğer bilgisayarınızda virüs tarzı bazı sakıncıalı uygulamalar varsa bir an önce kaldırın. Zira bu virüsler internetinizi meşgul edecek ve çok fazla ping almanıza neden olacaktır. Virüsleri temizleyerek oyuna girdiğiniz zaman sizlerde göreceksiniz ki pinginiz düşmüş olacak.

Yukarıda dediklerimizi yaptığınız zaman gerçekten iyi bir ping düşüsü yaşayacaksınız. Birde ADSL veya VDSL ile bağlantı sağlıyorsunuzdur büyük ihtimal. Bu internet türlerinde her zaman ping sorun olmuştur. Fiber bağlantı ile bağlanmanız daha sağlıklı olacaktır. Game Booster gibi uygulamalar pinginizi yine düşürebilir fakat bu uygulamalar genellikle FPS'i arttırmak içindir.
Daha fazla CS:GO hilesi ve bilgisi için konulara yorum yaparak bize destek çıkın.