CS:GO Düşük FPS Sorunu

CS:GO FPS Arttırma

CS:GO bizleri bilgisayara bağımlı yapan ve bizlerin vazgeçilmez oyunlarından bir tanesi. Dünya üzerinde milyonlarca oyuncuya sahip olan bu oyun hakkında bazı bilgiler vereceğiz. Daha doğrusu düşük FPS sorununa bir takım çözüm önerileri sunacağız. İşte sizlere; ''Düşük FPS sorununa çözüm''

CS:GO Düşük FPS Sorunu

CS:GO'yu herkes düşük görüntü ayarlarında oynuyor. Zira yüksek ayarlara getirdiğiniz zaman FPS düşüyor ve oyun oynanamaz hale geliyor. Eğer sizlerde oyun ayarlarından görüntü ayarlarını düşük olarak ayarlarsanız FPS'nizi yukarıya çıkartabilirsiniz.



Bilgisayarınızın özelliklerine hiç baktınız mı? Bu oyun haddinden fazla  özellik istiyor ve adeta işkence çektirir gibi bizi hep düşük ayarlarda oynatmaya zorluyor. Yani oyunu oynamak istiyorsanız bilgisayarınızın özelliklerinin çok çok üst seviyede olması gerekiyor. Bu yüzden bilgisayar alırken mutlaka dikkat edin.

Game Booster gibi uygulamalar yüklemeyi deneyin. Bu uygulamalar sizlerin bilgisayar performansını arttıracaktır ve daha iyi sonuçlar almanıza neden olacaktır. Bilgisayarınızın ısınmamasına dikkat edin. Dikkat edin çünkü ısındığı zaman FPS'de düşecektir. Yani bilgisayarı fazla zorlamayın. Eğer Game Booster'ı indirmek istiyorsanız aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

Daha fazla CS:GO hilesi ve bilgisi için konulara yorum yaparak bize destek çıkın.