CS:GO Açılmıyor Hatasının Çözümü

CS:GO Açılmıyor Çözüm 

CS:GO her ne kadar profesyonel olarak hazırlanmış olsa da bazı hataları ve insanları çıldırtan özellikleri bulunuyor. Şimdi bilinen sorunlardan bir tanesi de; ''CS:GO açılmıyor hatası'' bu sorunu nasıl gidereceğiz? Bu konu hakkında size bazı bilgiler vermeye çalışacağız. İşte sizlere hatanın çözümü.



Eğer CS:GO'a tıkladığınız zaman hiç bir şekilde yanıt vermiyorsa vey siyah ekran geliyorsa yapabilecğeiniz bazı şeyler var fakat bunlarda sorunu gidermezse maalesef CS:GO'yu hiç bir şekilde oynamayamazsınız. Ya ekran kartını güncellemeniz gerekecek yada yeni bir bilgisayar almak zorunda kalacaksınız. Şimdi çözüm yollarını sizinle paylaşalım!

Öncelikle CS:GO'a sağ tık yapıp özellikler diyorsunuz. Buradan yerel dosyalara giriyorsunuz daha sonrasında ise oyun belleğini doğrula diyorsunuz. Bunu yaptınız olmadı mı? Diğer yönteme geçelim.

Bilgisayarınızda virüs tarzı bazı kötü uygulamalar olabilir. Güçlü ve güvenilir bir virüs programı ile bu virüsleri temizlenemenizi öneriyoruz. Zira oyuna hiç bir şekilde giremezsiniz. Bu virüsler temizlendikten sonra sorunsuz bir şekilde oyuna girecektir.

Orjinal steam ile mi giriş yapıyorsunuz? Veya Steam yerine oyunu crackli bir şekilde mi indirdiniz? O halde başka bir crack deneyebilirsiniz.

Yukarıda bahsettiğimiz olaylar dışında başka hiç bir çözüm yolu yok. Belki bilgisayarınızı  formatlayarak sorunu çözebilirsiniz. Veya oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Daha fazla CS:GO hilesi ve bilgisi için konulara yorum yaparak bize destek çıkın.